Royal Canin állateledel mindenféle problémára

royal-canin_pic1

Amitől kedvencünknek nem fog fájni a hasa: ezért ajánlom a Royal Canin állateledelt

A Royal Canin állateledelt bizonyára mindenki ismeri, ezért magát a márkát nem is kell nagyon bemutatni. Az azonban nem annyira elterjedt, hogy milyen sok különböző lehetőség közül is tudunk választani. Állatainknak sokféle különböző problémája akadhat, de még a megelőzésre is érdemes hangsúlyt fektetni, ebben segíthetnek ennek a márkának a termékei. Nézzük meg tehát egy kicsit részletesebben ezeket, hogy biztosan a megfelelőt válasszuk a kedvencünk számára. 

Royal Canin termékekkel az ételallergia ellen

Talán sokan nincsenek azzal tisztában, hogy az állatok is mennyire hajlamosak az allergiára. Hogyha az ember kutyát vagy macskát nevel, ez lehet az elsődleges gyanú, amikor az állatnak valamilyen baja van. Ilyenkor gyakran étvágytalan lesz, gondok akadhatnak az emésztésével. A kutyánk vagy a macskánk kedvetlenné válhat, de nem ritka az sem, hogy egyéb testi tünetek is előfordulnak. Gyakori a viszketés, ami miatt elkezdik kaparni magukat, amik komoly sebekhez vezethetnek. Ezek nem csak veszélyesek, de el is csúfíthatják az állatot. Hogyha a kedvencünk szőre elkezd nagyobb mértékben hullani, és erre nem ad okot a meleg évszak eljövetele, akkor szintén érdemes megnézetnünk az ügyet egy állatorvossal. 

royal-canin_pic3

Hogyha egy kutya vagy egy macska allergiás, akkor általában nem gyógyszeres kezeléseket vetünk be, hanem az étrendjüket változtatjuk meg. Előfordulhat a kettő ötvözése is, hogyha az allergiát okozó ingert nem lehet megszüntetni. Még ha az állatunk nem is allergiás legjobb tudásunk szerint, hasznos lehet a hypoallergén táp fogyasztása számára. Így elkerülhetjük a fenti tünetek átélését. Gazdaként sem jó ezeket átélni, hiszen látjuk, hogy valami baja van az állatnak, de csak nem tudunk rájönni, hogy mi az. A Royal Canin kifejezetten erre kifejlesztett állateledele szerencsére bármelyik kutyának vagy macskának fogyasztható. Nem kell tehát attól tartanunk, hogy a kedvencünk nem fog tudni rendesen táplálkozni, hogyha valamilyen allergiája van, hiszen a Royal Canin termékei nem csak megoldást kínálnak a betegségre, de rendelkeznek minden fontos hozzávalóval is, amitől táplálók és ízletesek lesznek az állat számára. 

A Royal Canin eledelek megelőzés céljából

Sok állatfajtának vannak olyan problémái, amik eleve jellemzők bizonyos fajtákra. Így tudjuk, hogy a mopszok gyakran emésztőszervi problémákkal küzdenek. Ugyanígy megvannak a maga betegségei minden fajtának. Egyeseknek a szívével, másoknak a májával vagy a veséivel. Ezek közül a problémák közül számos születéstől fogva jelen van, míg másokról tudjuk, hogy néhány év után jelentkeznek csak. Mindkét esetben nagyon fontos a megfelelő támogató étrend kialakítása, hiszen akár évekkel képes egy ilyen döntés meghosszabbítani az állatunk élettartamát. És hát az sem mindegy, hogy hogyan éli le az életét. Hogyha csak egy kicsit is tudunk segíteni az egyébként öröklődő fajra jellemző problémákon, akkor is mindent meg kell tennünk ennek érdekében. Mind azt szeretnénk, hogyha a kedvencünk mindig vidám és játékos lenne, és ehhez az étkeztetésével is hozzá tudunk járulni. 

Hogyha még részletesebben szeretnénk belemenni a témába, itt megtalálhatók a jelenleg árusított termékek: https://www.petnet.hu/gyarto/Royal_Canin-208

A Royal Canin tápok minden kutyának és macskának

Hogyha csak általánosságban szeretnénk jót tenni az állatnak, akkor is tudunk választani a Royal Canin termékek közül. Minden állatra jellemző a porcok kopása egy idő után, de akár még a bundájuk egészsége érdekében is találhatunk eledeleket. Nem is beszélve azokról az ételekről, amelyek vitaminnal dúsítottak, így még inkább hozzá tudnak járulni a megfelelő, egészséges életmódjához az állatoknak. 

Milyen Royal Canin termékeket kaphatunk?

A Royal Canin termékek közül akár órákat is tudnánk válogatni. A már említett hypoallergén készítmények mellett találhatunk olyat, amelyben csökkentett a kalóriatartalom, hogyha valamilyen állatnak nem ártana leadnia néhány száz grammot. Ezt akár észrevétlenül is meg lehet valósítani, hogyha gazdiként rendszeres sétákat, közös játékot és ilyen tápot adunk nekik. 

royal-canin_pic2

De számos termék található minden egyéb célra is. Gyomor és bél megbetegedésére találhatunk itt megoldást, vizeleti szervek betegségeinek kezelésében jelentős szerepet játszhatnak bizonyos állateledelek. Vannak különböző ízesítések és persze húsfajták, amelyek közül bátran válogathat az ember. Májprobléma is sokszor felmerül ezeknél az állatoknál, így ezek is több ízben kaphatók a Royal Canin termékek közül. 

Hogyha pedig minden rendben az állattal, akkor is megérdemel néhány jutalomfalatot, amit megint csak meg tudunk vásárolni a Royal Canin cégénél. 

Felmerülhetnek olyan problémák is persze egy állat életében, amelyek nem betegséghez köthetők. Leggyakoribb ezek közül az ivartalanítás és néha a farok vagy a fül levágása a veszély elkerülése miatt. Ezek olyan műtétek, amik után tápanyagban gazdag, nem megterhelő étrendre van szükség. A Royal Canin gondoskodott az ivartalanított állatok étkezéséről is, a konzervek között ezt is könnyen meg tudjuk találni, és nem kell azon gondolkoznunk, mégis mit adjunk az állatnak egy ilyen beavatkozás után.