Kipróbálnál egy új fotóstúdiót?

A G3 fotóstúdióról néhány mondatban

Egy jó fotóstúdió mindenki életében fontos tényezőt jelenthet. Egy-egy jó kép megváltoztathatja az ember egész jövőjét. Legyen szó egy egyszerű képről az életrajzban vagy egy modell első portfóliójáról, a rólunk készült képek fontos szerepet játszanak a boldogulásunkban. A fotósoknak pedig az elkészült képek nyomot hagynak a világban, és persze a megítélésükben is. A profi környezet ennél fogva elengedhetetlen kelléke a boldogulásnak. Profi képek persze nem csak profi környezetben készülhetnek, azonban itt sokkal egyszerűbben és nagyobb eséllyel érhető el a siker, mint máshol.

De miért pont egy fotóstúdió?

Persze a természet önmagában gyönyörű, ami remek alapot jelent remek képek elkészítéséhez. Nehéz azonban alkalmazkodni az időjárás viszontagságaihoz, az ugyanis nem fog soha számunkra igazán megfelelő lenni. Egy-egy jó kép elkészítése is kifejezetten nagy kihívás lehet. Legyen szó bármelyik évszakról vagy napszakról, mindegyiknek megvannak a maga nehézségei. Csapadékban fotózni kifejezetten nehéz, de még a napsütéses idő is kifejezetten a hátrányunkra lehet néhány esetben, a szélről nem is beszélve. Sosem fog abban az irányban fújni, amire az ember vágyna. Télen sem csak a kiülő pára és a hideg jelent kihívást, de még az is fontos szerepet játszik a fotók készítése során, hogy hamar besötétedik, így csak néhány óránk van az egyes munkák elvégzésére.

Milyen ezzel szemben egy fotóstúdió? Kényelmes, praktikus, és semmi nem zavarhatja meg a munkát. Persze a természet szépségét csak egy greenbox room adhatja vissza, azonban a G3 fotóstúdióban még egy ilyen helyiséget is igénybe lehet venni. A greenbox stúdió egy olyan hátteret ad a képeinknek, amit könnyedén lehet cserélni, így pedig a környezetnek tényleg csak a fantáziánk szabhat határokat. Így nem kell utaznia az embernek, könnyedén eljuthat más országokba, kitalált helyekre, sőt még az űrbe is az adott modell. Ma már tényleg mindenféle képre lehet szükség, ezért a greenbox minden fotós számára remek alternatívát jelent, ami még a lehetetlennek tűnő elképzeléseket is képes a gyakorlatba fektetni.

A felszerelések a fotóstúdióban

A G3 fotóstúdió biztosít továbbá minden szükséges kiegészítőt, ami fontos lehet egy kép készítéséhez. Bizonyos ilyen felszereléséket további díjak nélkül is használhat a bérlő, azonban olyan csomagok közül is választhatunk, amelyek saját bérleti díjjal rendelkeznek, azonban ez is megéri bizonyos esetekben. Az ilyen kiegészítők jól jöhetnek akkor, hogyha nem szeretnénk saját felszerelésbe fektetni, vagy még nincs meg hozzá az anyagi keret. Akkor is előnyös továbbá, ha az ember nem egy kisfurgonnyi dologgal felszerelve akar akár naponta járni, hanem csupán egy-két táskányi kiegészítőt szeretne magánál tartani.

                Miért pont a G3 fotóstúdió?

Ebben a stúdióban egyesül mindaz, ami egy ilyen helytől elvárható, mindezt olyan árért, amit jutányosnak lehet nevezni ennyi ellenszolgáltatásért cserébe. Több stúdióval is rendelkeznek, amelyek igény szerint el is sötétíthetők, emellett olyan extra szobákat is igénybe lehet venni náluk, mint például a karácsonyi stúdió, ami akár egy őszi napon is jól jöhet az embernek. Akiknél a karácsonyi lapok készítése, és szétküldése a család és a barátok körében, azoknak nem árt már hónapokkal korábban is időpontot foglalnia egy ilyen projekt megvalósításához, ebben a stúdióban pedig már önmagában megvan a hangulat, amit szeretnénk megvalósítani, de akár saját díszlettel is ki lehet egészíteni a helyiséget.

Ezen kívül, olyan esszenciális, komfortosságot elősegítő kiegészítők is tartoznak a bérlési díjhoz, mint a privát parkoló lehetősége, a nagyobb kiegészítőket is könnyedén elbíró teherlift, természetesen az elengedhetetlen internetelérési lehetőség, de egy kávéra is leülhet a stáb ebben a fotóstúdióban, hogy megbeszéljék az aznapi teendőket, vagy csak szünetet tartsanak. Fontos még, hogy külön helyiség van, ahol elkészülhetnek a modellek, amíg a stáb a felszerelést állítja be, így nyugodt környezetben készülhetnek el a frizurák és a sminkek is.

Mi mást várhatnál el egy fotóstúdiótól?

Egy biztos hely ez tehát, ahol nem számít, hogy nappal vagy éjszaka, tél vagy nyár, esik vagy a Nap süt, mindig lehet képeket készíteni. Egy ilyen helyre van szüksége minden szakembernek, aki a fényképezésből él. Fő a kényelem és a profizmus ilyenkor, de a művészi vénáját is bátran kiélheti az ember, hogyha nem ragaszkodik a virágzó rétek képéhez, hanem nyitott a beltéri ötletekre, praktikákra is. Ezt a fotózást és a kényelmet, mindenesetre minden munkatárs élvezni fogja. Szép és komfortos környezetben minden munka könnyebben megy az embernek, ez nem is kérdéses, a G3-nál pedig ez könnyedén meg tud valósulni. Én tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, akik egy új vagy egy első helyet keresnek ahhoz, hogy tökéletes képekkel kápráztassák el a környezetüket akár saját magukról, akár a fényképalanyukról. Itt bérelni mindenképpen megéri mindenkinek, akinek a fényképezés a szakmája vagy a szenvedélye.