A legjobb munkásszállás Székesfehérváron

munkasszallas-Szekesfehervar_pic2

Milyen egy megbízható munkásszállás Székesfehérvár városában? Máris megnézzük

A munkásszállás Székesfehérváron is persze egy inkább praktikus szállásforma, mintsem a kényelmessége miatt választott lehetőség, azonban a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást, hogyha jó helyet keresünk. A munkásszállások tekintetében igen széles skálán mozognak a lehetőségek, az egészen egyszerű, kevésbé felszerelt sok ágyas helyektől az egyéni, vagy két fős szobákig és mindennel gondosan ellátott helyekig. Egy munkásszállás Székesfehérváron is persze mindkét lehetőségre nyitott, azonban nem olyan nehéz megtalálni a legjobb helyet, mint ahogy azt az ember elsőre gondolná. Sőt, el is árulom, hogy véleményem szerint melyik a legjobb szálló a városban, és honnan tudunk itt bérelni. 

munkasszallas-Szekesfehervar_pic1

Kiváló munkásszállás Székesfehérváron? Ilyen a Kodolányi Apartmanház

Alapvetően, hogyha az ember munkásszállóban szeretne megszállni, mindenképpen érdemes egy olyan honlapot keresni, ami nem csak felteszi a lehetőségeket, hanem figyel is arra, hogy mit hirdet. Ezért tudom ajánlani a munkásszállók.hu oldalát, ahol az ember ugyan csak egy-két lehetőséget lát városonként, azonban ez nem véletlen. Az oldal ugyanis személyesen ellenőriz minden egyes szálláshelyet, hogy az minden tekintetben megfeleljen a higiéniai elvárásoknak, és minden elvárhatóval felszerelhető legyen. Tehát, ha egy szállást is látunk egy városnál, ez nem ok arra, hogy tovább keresgéljünk, mert az oldal már megtette helyettünk, megtalálta azt a helyet, ami igazán megbízható, és tökéletesnek tekinthető minden téren, amit az ember elvárhat. 

Ez a munkásszállás Székesfehérváron a Kodolányi Apartmanház jelenleg, de mire valaki olvassa ezt a kis írást, addigra lehet, hogy mást is meg lehet már találni az oldalon, hogyha még hasonló minőségű szálló regisztrálja magát, és ellenőrzik is az oldalnál. Érdemes lehet tehát ellátogatni ide: https://munkasszallok.hu/varos/szekesfehervar/. Azonban akkor sincs okunk panaszra, hogyha ez az egy marad csak, hiszen a Kodolányi Apartmanház egy csodás zöld környéken helyezkedik el a város szívében, közel kempingekhez és sportpályákhoz, így az ide utazó dolgozók is megszállhatnak itt lehetőség szerint a nyári hónapokban. 

A Kodolányi Apartmanházban jelenleg 2×2-es szobákat szobákat kínál, ami valakinek kevés, valakinek sok. Az ilyen dolgok teljesen egyéniek. Sokan pártolják a kevesebb szobatársat, mert úgy egyszerűbb aludni, nem kell nagyon igazodni a másikhoz. Szabadabb lehet a villanyoltás, és aki nem alszik túl mélyen, annak kellemetlen lehet, hogyha a másik előbb kezd el készülni, vagy hasonló tényezők. Míg persze azok is sokan vannak, akik inkább a nagyobb szobákat kedvelik, ilyenkor az ember bár a családjától távol van, mégis mindig talál társaságot magának, van akivel meg tudja osztani a napi történéseket, esetleg el tudnak menni sörözgetni munka után. Akárhány emberrel beszélek, és lakott munkásszállón egy ideig, igazából mindig jó élményekkel tért haza, kisebb-nagyobb, néha életre szóló barátságok köttetnek ezeken a helyeken. Nem egyszer fordult már elő az is, hogy az ember egy munkásszálláson valamelyik szobatársa révén kapott újabb munkát, vagy egyenesen közösen vágtak bele mindenféle újabb projektekbe. Közösséggel az egész élmény, és nem csak munka. Persze az sem hátrány, hogy a több szobatárs kevesebb költséget jelent, nem kell annyi pénzt kiadnunk a szállásért, mintha egyetlen vagy kevesebb szobatársunk lenne, habár a fürdőszoba kérdése persze azért nehezebben megoldott ilyen módon. 

Ilyen a munkásszállás Székesfehérváron: mindenről, részletesebben is

Persze még csak két információt említettem magáról a szállásról, és egy kicsit elterelődött a figyelmem más téma felé. Szóval mit is kínál számunkra egy munkásszállás Székesfehérváron? A Kodolányi Apartmanház természetesen minden szobájába biztosít internet elérhetőséget, tévét. Hogyha saját vagy céges autóval közlekedünk, akkor számíthatunk az ingyenes parkolásra is, illetve minden szoba saját fürdőszobával van ellátva, ami persze hatalmas előnyt jelent a reggeli és esti készülődés tekintetében, az egyes apartmanok pedig persze el vannak látva saját konyhával is. Így gyakorlatilag az ember úgy élhet itt három másik társával, mint egy kis külön család, akik napközben dolgoznak, este együtt tévéznek, vagy elmennek valahová közösen. 

Egy munkásszállás Székesfehérváron ezért jó döntés…

Számos oka van annak, hogy egy munkásszállás Székesfehérváron jó döntés. Az ország egészében igaz, hogy ez a legolcsóbb szállásfajta, jelenleg a szállás, amiről szó van, 3400 Ft-ért érhető el éjszakánként, ez azonban persze napról napra változhat, főleg a mostani helyzet miatt, így mindenképpen érdemes megnézni a honlapot, hogy jelenleg milyen árakkal érhető el mindez. Jó döntés, mert ha hosszabb időre is megyünk, nem kell albérletet keresni, vagy drágább szállást keresnünk. Nem egy munkahely pedig meg is tudja téríteni a szállás költségeit teljesen vagy részben. Összességében tehát ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerjünk más városokat, felfedezzük az ország tájait és kulturális lehetőségeit, miközben jobbnál jobb munkalehetőségekre csaphatunk le. A munkásszállás Székesfehérváron tehát mindenképpen megéri az árát.